21 apr. 2015

Google face o schimbare enorma in aceasta saptamina, ceea ce va dezavantaja site-urile care nu sunt adaptate pentru mobil!

iStock_000017765581Small_displayDe astăzi 21 aprilie, Google aplică o schimbare majoră în algoritmul de căutare, și anume atunci cînd veți cauta ceva online de pe telefonul mobil vor apărea mai întîi de toate site-urile adaptate pentru mobil, respectiv Google va oferi o prioritate acestor site-uri. 

Țînînd cont de faptul ca 60% din trafic e realizat de pe telefoanele mobile și tabletă, Google intenționează tot mai multe site-uri sa lanseze versiuni mobile. EVOMIO a pus și pune accent pe site-urile adaptate pentru aceste dispozitive, realizînd-ule să fie responsive. 

Conform site-ului Business Insider tot mai multe companii atît mici căt și mari vor fi afectate dacă nu își vor adapta site-urile pentru dispozitivele mobile. 

Acele site-uri care vor fi responsive sau adaptate pentru telefonul mobil vor fi afișate sus in rezultate căutărilor. Și anume acele site-uri care vor avea un text cu dimensiuni mari, link-uri ușor accesbile și  site-uri care se adapteaza in functie de marimea ecranului pe care sunt vizualizate. 

Google schimbă și algoritmul de căutare, ținînd cont de relevanța informației și cît de nouă este informația afișată. Cu această schimbare cei care nu își modifică site-urile pentru dispozitivele mobile vor avea mult de suferit, deoarece chiar dacă au fost pe primele poziții de afișare dar nu au un site responsive pentru mobil, automat vor fi depășiți de acele companii care au reușit să-și adapteze site-ul pentru dispozitivul dat. 

EVOMIO recomandă și sare în ajutorul celor care își doresc un site sa fie responsive și să rămînă in motoarele de cautare pe primele locuri. Dacă acum lucrați la elaborarea unui site bun din toate punctele de vedere atunci acest site va lucra în viitorul apropiat pentru voi, investiția într-un site responsive nu e atît de mare și veți avea doar de cîștigat.

Verificați acum dacă site-ul vostru este responsive, trimiteți-ne denumirea site-ului și instant va răspundem daca este responsive sau nu, vom veni și cu unele recomandări, e absolut GRATUIT!

 

 

Leave a Comment