30 oct. 2015

WordPress 4.3 “Billie”

Aceasta platforma, reprezintă o minunată oportunitate pentru a-ți crea un site în Moldova GRATIS.

Ce este WordPress?
WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium cu doar un clic.
Versiunea 4,3 Billie- (numele de cod) a fost imprumutat de la o legenda a jazz-ului (la fel ca precedentele versiuni), Billie Holiday.
WordPress 4.3 aduce schimbari importante si foarte utile pentru “work-flow-ul” autorilor, nu s-a uitat și de latura de securitate.
Autorii (care au drept de administrare asupra blogului) pot sa editeze “Meniul” direct din “Customizer”. Pot fi adaugate sau sterse anumite rubrici cu doua-trei click-uri.

Securitatea WordPress este imbunatatita in versiunea 4.3 prin schimbarea metodei de resetare a parolei. Mai exact, cand soliciti o noua parola, pe mail nu mai primesti parola (ca-n versiunile precedente), ci ai parte de un link de resetare a parolei.
Pentru noii utilizatori ai blogului (editori, autori) se genereaza automat o parola puternica care vă păzeste de ulterioarele atacuri.
Editorul de text (interfata unde este scris acest text inainte de publicare) beneficiaza de “scurtaturi” pentru realizarea unor fragmente de formatare.

EvoMio vă sugerează să folosiți această platformă pentru a crea un site web de success!!!

Leave a Comment